Eva Luna 69 epizoda sadržaj online besplatno

Eva Luna 69 epizoda sadržaj online besplatno

Justa razmišlja i donosi odluku da će za sve biti najbolje da prihvati Ricardovu ponudu za brak jer će tako i Adrián imati pravu obitelj. Ricardo joj je rekao da je voli i obožava, a Justa misli da nakon Julijeve smrti treba ostaviti prošlost i uspomene koje je muče iza sebe i očekuje da će s vremenom zavoljeti Ricarda kao što on to zaslužuje.Eva i Matilde čekaju Julija s čestitkom i ručkom u želji da proslave njegov povratak iz bolnice.Débora sumnja da je Eva, žena koja je Marceli nanijela toliko štete, baš njezina kći. Ne može vjerovati da je Eva koju Marcela i Renata opisuju poput čudovišta njezina Eva.Laura stavi žabu u Victorijinu torbicu i Victoria se jako uplaši, nakon čega od Laure traži objašnjenje zašto je to učinila. U svađi pokuša udariti Lauru, ali u tom trenutku dolazi Daniel i kaže joj neka joj takvo što nikada više ne padne na pamet.Laura sanja da će njezin tata umrijeti njezinom krivicom jer zbog nje ne može biti sretan s Victorijom. Victoria joj govori da je to istina nakon čega Laura moli Daniela da je pošalje u internat.Francisco odlazi u klub u kojemu Marisol radi da bi se uvjerio da je sve istina, ali ne može podnijeti da je neki ljudi vrijeđaju i potuče se s njima. Damián ga izbacuje iz kluba.Alica spava s Leonardom. Tony prisluškuje njihov razgovor i gleda ih dok se ljube u autu. Tony ih želi ubiti, ali predomisli se jer im se želi osvetiti, a Aliciju ne može ozlijediti jer je voli.

Popularno:

izgubljena čast 69 epizoda, eva luna sve epizode, izgubljena čast 69epizoda, sadržaj serije eva luna, eva luna 69

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth