Eva Luna 72 epizoda sadržaj online besplatno

Eva Luna 72 epizoda sadržaj online besplatno

Eva razmišlja o osveti protiv Daniela i o svome sljedećem koraku.Marisol slavi svoj pjevački debi s Ricardom, Tonyjem, Justom i Adriánom. Tony upozorava Aliciju da se Leonardo poigrava njome.Vijest o tome da je Eva nova vlasnica agencije Arismendi izlazi u novinama, zbog čega Marcela poludi od bijesa.Francisco dolazi k Marisol i govori joj da je ne može zaboraviti, ali ona mu laže jer ga se želi riješiti i misli da zaslužuje nekoga boljeg od njega.Tomás dolazi kući i naljuti se kad zatekne Adriána s Justom i Ricardom. Potjera ga u sobu i tuče remenom.Laura kaže Franciscu da je Jackie zaljubljena u njega.Eva dolazi u vilu Arismendi kao njezina nova zakonska vlasnica. Victoria ne može vjerovati i poziva policiju, ali kažu joj da protiv Eve nema nikakvih optužbi.Leonardo govori Evi da je vrlo lijepa i da ju je čitavo vrijeme tražio. Pita je tko je stariji čovjek koji joj je pomogao, a Eva odgovara da je riječ o obiteljskome prijatelju.Kada vidi njezino dijete, Daniel pita Evu je li to njegov sin, a Eva mu odgovara da je to njezin sin i da ga se ništa drugo ne tiče.Victoria pokušava doznati što se dogodilo s optužbom protiv Eve i želi je poslati u zatvor.Marcela poludi zbog Evina dolaska i svašta joj govori kako bi je uvrijedila, ali Eva ostaje mirna.Débora sumnja da je djevojka o kojoj je izašla vijest u novinama njezina kći.Laura odlazi k Evi i govori joj da Daniel nije podnio tužbu protiv nje, a u tome trenutku dolazi Victoria.

Popularno:

natabanu eva luna, eva luna 72 epizoda

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth