Izgubljena čast 63 epizoda sadržaj online besplatno

Izgubljena čast 63 epizoda sadržaj online besplatno

Mustafa sazna da su Fatmagul i Kerim ostali u selu pa ih počinje potajno slijediti. Za to su vrijeme saslušanja u tijeku, a Mukades, u strahu da će red doći i na nju, pronalazi novi način da nagovori prvo Kerima, a potom i Fatmagul da odustanu od tužbe.Mjesecima nakon što je Mustafa plamenom jedne šibice njihovu kuću pretvorio u pepeo, Fatmagul i Mustafa ondje se sreću kao dvije sasvim nove osobe. Mustafa ne želi prihvatiti promjenu koju je Fatmagul doživjela i kada ugleda Kerima kojega smatra odgovornim za svoje pogreške, predaje se bijesu i povlači poteze koji se ne mogu poništiti. Kada Kerim sazna da je Fatmagul u Mustafinim rukama, ne preostaje mu ništa drugo nego suočiti se s Mustafom. Kada se Kerim i Mustafa suoče, Fatmagul će prvi put sama donijeti odluku o svome životu.

Popularno:

izgubljena čast 63

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth