Kad zavolim vrijeme stane 100 epizoda sadržaj online

Kad zavolim vrijeme stane 100 epizoda sadržaj online

Na imanju “La Bonita” otac Severino, Renata i ostali traže Matilde. Napokon doznaju da je otišla na jug, u napuštenu kuću svojih roditelja. Ondje je lopov otme i ozlijedi. Nakon što se vrati na “Cruz de Amor” Agustín, ljutit na Robertu, kaže Renati da ne može otići, a da mu se ne javi, što nju razljuti. Kaže da neće dopustiti da on ili netko drugi odlučuje umjesto nje. Kada mu Ezequiel kaže da su se zahvaljujući mješavini koju su napravili na imanju “La Bonita”, sva imanja osim “Cruz de Amor” oslobodila pošasti, Agustín ne može vjerovati. Antonio se oprašta od Regine i osjeća krivnju. Moli je da mu oprosti, no ne govori joj što je učinio. Oprašta se i od Gonzala i kaže mu neka čuva Reginu. Nakon što su oboje priznali da se nikada nisu prestali voljeti, Honorio i Constanza odluče otkriti jesu li Pepa i Fina ista osoba. Nakon toga Constanza kaže Chemi da voli svoga muža. Adriana govori Chemi da ga je iskoristila kako bi pomirila Constanzu i Honorija. Na imanju “La Bonita”, Elvira i Raymundo još žele da Carlos ostavi Matilde, ali on im odgovara da će se njih dvoje vjenčati i da ih više nikada neće vidjeti. Selene se želi osvetiti Roberti jer je u vezi s Agustínom. Odlazi Jerónimu i kaže mu da je otac Robertina djeteta bio njegov brat Rafael.

Popularno:

kad zavolim vrijeme stane online gledanje, kad zavolim vreme stane

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth