Kad zavolim vrijeme stane 97 epizoda sadržaj online

Kad zavolim vrijeme stane 97 epizoda sadržaj online

Renata se pojavi na imanju “La Bonita” kako bi bila uz Karinu, a to naljuti Agustína. Jerónimo nije previše sretan zbog njezina dolaska i govori joj neka ode, no Renata učini što je naumila, a zatim ode. Agustín je ljut nakon što sazna da je Roberta otišla na jahanje i uzela konja kojeg samo on jaše. Čini se da laž o pošasti ima učinka. Regina ne može razumjeti zašto je Cata prije smrti izgovorila imena “Pepa” i “Fina”. Constanza je vrlo iznenađena kada na crtežu vidi kako bi Reginina kći sada izgledala. Izgleda poput Gonzalovih kćeri. Blanca ponovno bježi, no Daniel policiji daje njezinu adresu i nekoliko automobila krene za njom. Jerónimo susretne Robertu u gradu, i ona kaže kako njezina sestra uvijek zavede muškarce, a onda ih napusti. Dolazi Marina, a Roberta se iznenadi jer ju je prepoznala. Ona je bila njezina ginekologinja koja se brinula o njoj kada je pobacila.

Popularno:

kad zavolim vrijeme stane

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth