Ljubav i kazna 73 epizoda za gledanje online

Ljubav i kazna 73 epizoda

Savaš je shrvan Jasemininim pismom i želi je što prije pronaći i reći joj da nikada neće odustati od njihove ljubavi. No nitko, uključujući Lejlu, ne zna gdje se Jasemin nalazi.Savaš s druge strane pokušava pronaći načine da dokaže da Javuz ima svoje prste u Čičekinoj otmici. Čiček se pak, zahvaljujući Hakanu i Lari, pokušava izvući iz depresije u koju je upala.S duge strane, Nazan je otkrila Borine laži i istjerala ga iz kuće. Uz Savašovu potporu i sinovu ljubav pokušava preboljeti loše dane koje je proživjela, no suočena je s novom i neočekivanom situacijom.Javuz svojim podlim planovima uspijeva zadržati Čiček u konaku Baldarovih, i pokušava osvojiti Jaseminino srce. Koristi različite isprike kako bi se zbližio s Jasemin, no Jaseminino je srce prepuno čežnje za Savašom. Jedino što je drži i što joj daje snage da vjeruje da je odluka o prekidu ispravna je to što misli da time štiti Savaša.Kad sazna da je Šahnur posjetila Jasemin, razgovarala s njom i rekla joj da se Savaš i Čiček neće rastati, ali da Jasemin, ako želi, može doći živjeti u njihovu kuću kao “priležnica”, Savaš poludi od bijesa.

Popularno:

ljubov i kazna 73

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth