Nepobedivo srce 10 epizoda sadržaj online

Nepobedivo srce 10 epizoda sadržaj online

Stasina i Milenina majka brine kako ce se Stasa ponasati posle MIroslavljevog odlazka. Milena je kod dugarice uciteljice, razgovaraju se i ona se nada da ce kad se vrati kuci sve biti super i da ce konacno biti sa voljenim MIroslavom, kako ce se on odvaziti da joj kaze da je voli sada kada je raskinula veridbu. Stasa je tuzan sto Miroslav odlazi, a on pokusava da mu objasni razloge zasto mora otici iz njihove kuce. Stasa poklanja Miroslavu gitaru koju mu je kupila Milena. Milena se sprema za povratak kuci i masta kako ce biti srecna sa Miroslavom, kako ce uzivati, setati se po Parizu, ici u operu a i ne sanja da je on vec napustio njihovu kucu i otisao zauvek . Miroslava ispraca i Slavaka sa suzama u ocima. A on sa setom odlazi. Milena srcna stize kuci ne znajuci sta se sve dogodilo, a otc i majka su ljuti na nju. Stasa joj govori da je ona kriva za sve. Kada joj Stasa kaze da je Vlada u banci napao Miroslava i otisao zauvek, Milena se rastuzi. Priznaje svojima da Vlada nije tako dobar i posten decko kao sto su oni mislili, vec da ima vanbracnu zenu i sina. Milena pati za Miroslavom. On u Beogradu zivi ponovo sa drugom Boskom , stize mu ironicno pismo od Milene. Milena i Slavka postaju najbolje prijateljice. Miroslav priznaje Bosku da voli Milenu. Slavka ima puno udvaraca. MIlena je resila i odlazi u Beograd kako bi pronasla Miroslava. Srece Boska koji joj govori da je Miroslav voleo, ali je dao otkaz u ministarstvu i nestao bez traga. Milena se vraca kuci jer nije uspela da ga pronadje. Resila je da ne zeli da se uda vec da ode u Pariz da zavrsi studije. Roditelji joj dozvoljavaju i ona se sprema za put.

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth