Nepobedivo srce 9 epizoda sadržaj online

Nepobedivo srce 9 epizoda sadržaj online

Miroslav se sprema da ode kod majke i sestre, a Milena sprema poklone za njegove. Miroslav je u posetu Slavki, i govori joj da siromašni treba da se ožene siromašnima a bogati sa bogatima. Kad se vraćao od Slavke sreo je kumu Stajićku koja ga poziva da svrati kod nje da mu da note za Milenu i tamo mu se udvara. Milena se brine jer ne zna gde je Miroslav, ljuta je sto misli da se zadržao kod Slavke. Stajićki dolazi u posetu inžinjer Stanković i Miroslav odlazi. Katicu su otpustili iz kuće Novakovića. Milena besni još više kad čuje da je Miroslav svraćao kod Stajićke. Sutradan ujutru se već razljutila i smeši se Miroslavu koji još se pravda što se zadržao juče. Stajićka dolazi u posetu, a Miroslav se sakriva u sobu kako bi je izbegao. Miroslav odlazi kod svojih. Milena se poverava drugarici kako nebi mogla da zivi bez Miroslava . miroslav se posle par dana vratio i krece na posao u banci. Vlada se javlja telefonom da dolazi da raspravi sve stvari sa Milenom. Ona govori mami da raskida veridbu ali da ne zeli ona licno to da mu kaze. Ostavlja mami pismo za njega, prsten i odlazi na put kako je nebi zatekao. Vlada je stigao cim je Milena otisla i opet je ljut sto ga nije sacekala. Jos vise pobesni kad procita njeno pismo i shvati da ona raskida veridbu. Svu krivicu svaljuje na Miroslava i vice na njenu mamu. Zatim odlazi u banku kod Mileninog oca kako bi sa njim raspravio stvari i pokazao Miroslavu. Aleksa nije imao pojma da je Milena otputovala i raskinula veridbu. Vlada zeli da razgovara sa Miroslavom, vredja ga i udaraju se. Vlada besan izlece iz banke. Po banci se sire glasine da je Milena rskinula veridbu zbog MIroslava i da su ljubavnici. Miroslav odlucuje da da otkaz u banci i ode iz njihove kuce u Beograd. Pozdravlja se sa svima osim sa Milenom koja nije kuci.

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth