Otok serija 11 epizoda online besplatno

Otok serija 11 epizoda online besplatno

Na otoku svi prisustvuju Kontomarisovom sprovodu. Tokom ovog događaja zajednicu uznemirava posjeta policije koja istražuje smrt stražara Grigorisa. Kroustalaki djeluje kao da želi izjaviti neke stvari o predsjedniku Papadimitriou, ali se ne usuđuje to uraditi. Papadimitriouova tajna će biti zakopana u svačijoj duši, osim u Evgenijinom srcu. Oslobođena od tih “demona”, ona će se predati ljubavi ovog jakog i hrabrog čovjeka.

Annin brak donosi radost objema porodicama, a posebno zaljubljenom paru. Anna sija od ljepote i sreće, i tako započinje svoj život kao gđa.Vandoulakis. Ona uživa u divljenju i prijatnošću ostalih te nastavlja šarmirati muža svojim ženstvenim trikovima.

Marija pomaže svojoj prijateljici Fotini da se upozna sa Stefanom. On joj zatim obećava da će je zaprositi. Kyritsisova terapija rezultira protestima onih koji nisu izabrani da budu dio programa, a u isto vrijeme prouzrokuje teške posljedice onih koji su već isprobali novi lijek. Athenina pisma stižu u Spinalongu, ali čudnim zapletom završe u Papadimitriouovim rukama. On se sada dvoumi: Da li da odnese pismo Evgeniji i tako rizikuje njihovu vezu, ili da ga sakrije?

Popularno:

otok 11 epizoda, otok serija 11, otok serija epizoda, serija otok 11 epizoda

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth