Otok serija 12 epizoda online besplatno

Otok serija 12 epizoda online besplatno

Anna je zauzeta renoviranjem Vandoulakisovog doma, i to je nešto što je veoma zadovoljava, posebno zato što su ljudi s kojima radi mladi i šarmantni. Papadimitriou i Evgenia se divno provode zajedno, ali sve će se promijeniti kada joj on preda kćerkino pismo. Uprkos tome, njihova veza je jaka i prevazići će sve prepreke. Electra polako gubi vid, a Dimitrisova ljubav joj je jedino svjetlo u životu.

Fotini se u tajnosti nastavlja sastajati sa Stefanosom, i veoma je sretna zbog njegovog obećanja da će je vjenčati, ali njen otac Pavlis se ljuti kada ih zatekne zajedno. Stefanos se predstavlja pred njenom porodicom i iskazuje svoje namjere, ali Pavlis ga odlučuje staviti na test prije nego mu da odobrenje.

Posljedice od novog lijeka uznemirile su Papadimitrioa i Lapakisa, ali neustrašivi Kyritsis traži da poveća dozu. Kyritsis posjećuje Evgenijinu djecu u Plaki i dijagnosticira im gubu, zbog čega i oni moraju doći na Spinalongu. Njihov otac, Vassilis, postaje slomljen kada čuje ovu vijest. On gubi jedinu utjehu i razlog za život. Evgenija također čuje ovu vijest i očajna je zbog bolesti svoje djece, ali u isto vrijeme iščekuje trenutak kada će ih opet moći zagrliti.

U međuvremenu, Anna, daleko od patnje i nevolja, živi zaštićena i uživa u ljubavi svoga muža koji ispunjava sve njene hirove. Ali kada slučajno sretnu dr. Lapakisa u otmjenom restoranu, ona postaje zabrinuta da će on otkriti Andreasu najmračniju tajnu njene porodice: gubu.

Odlazak Evgenijine i Vassilisove djece iz Plake odvija se pod velikim stresom seljana, koji svjedoče odlazak dva mlada života iz zdravog svijeta. Oni ostavljaju svog oca i prijatelje, i čamcem odlaze na otok, gdje će provesti ostatak svog života, a tamo ih dočekuje njihova majka kako bi ih utješila.

Popularno:

otok 12 epizoda, otok serija 12 epizoda, serija otok 12 epizoda, besplatno gledanje serije otok, otok online gledanje, otok epizoda 12, otok serija besplatno gledanje, gledanje serije otok, otok serija 12

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth