Otok serija 7 epizoda online besplatno

Otok serija 7 epizoda online besplatno

Nijemci su se iskrcali na Kretu i bombarduju Heraklion. Na Spinalongi, Papadimitriou, očekujući ono najgore, nabavlja hranu za stanovnike… Oni vjeruju da će njihova bolest služiti kao štit protiv Nijemaca, koji će se bojati gube i neće htjeti prići otoku. Narod Plake osjeti brutalnost uljeza koji upadaju u njihovu kuću i uzimaju im namirnice. Svi se zatim okupljaju na glavnom trgu sela kako bi dali upute kojih se moraju pridržavati. Giorgis, bez premišljanja spašava Manolisa od bijesnih osvajača. Antonis kreće prema planini zajedno sa Damianosom i tri Engleza, koja je sakrio od njemačke patrole.

Eleni je posve oslabjela. Ona pada i biva prebačena u bolnicu, gdje je doktor Lapakis i Evgenia pokušavaju oživjeti. Komunikacije između otoka i Plake su obustavljene jer Nijemci ne dopuštaju Giorgisu da vozi čamac. Eleni je zabrinuta, jer ne zna kako poslati pismo svojoj porodici. Dimitrakis preuzima kontrolu nad situacijom, i daje Elenijino pismo plivaču Nikosu, koji, prkoseći opasnostima, pliva do Plake da vidi svoju porodicu. On ih uspijeva vidjeti ali kad krene nazad na Spinalongu, Nijemci ga spaze i upucaju. On pokušava preplivati do otoka, ali ne uspijeva u tome, a more postaje crveno od njegove krvi.

Nijemci daju odobrenje Giorgisu da pokupi njegovo tijelo i odnese ga na otok, gdje će se svi okupiti i posljednji put oprostiti od njega. Eleni skuplja snagu i ide do mola kako bi vidjela voljenog muža Giorgisa. Niko ne zna da li je to posljednji put da ga vidi…

Ali, to jeste posljednji put da se vide. Sljedeći put kada Giorgis dođe na otok, njegov predosjećaj će biti tačan. Informišu ga o smrti njegove žene, a on pada u očaj.

Popularno:

otok serija sadržaj, otok serija 7 epizoda, otok 7 epizoda, otok serija 7, serija otok 7 epizoda, otok epizoda 7

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth