Otok serija 8 epizoda online besplatno

Otok serija 8 epizoda online besplatno

Sedam godina kasnije, 1949. Rat je završen i Antonis se vraća sa planina u Plaku. Mora biti veoma oprezan. Njegova sestra Fotini, njegov otac Pavlis i majka Savina s radošću ga dočekuju. Isto je i s njegovim starim prijateljima – Giorgisom, Marijom i Annom. Plašili su se da ga više nikad neće vidjeti.

Na otoku, predsjednik Papadimitriou iskazuje svoje interesovanje za Evgeniju, ali ona ne reaguje. Njen muž, Vassilis, krije njena pisma od njihove djece. Kalliopi rađa predivnu djevojčicu. Doktor Lapakis joj ne dopušta da je hrani svojim mlijekom, jer bi je tim putem mogla zaraziti. Beba ne prestaje plakati, niti hoće da prima tuđe mlijeko. Kalliopi ne može to podnijeti, i hrani bebu svojim mlijekom, uprkos opasnostima.

Po savjetu njegovih i Anninih roditelja, Antonis, uprkos prvobitnom neslaganju, prihvata posao na poljima bogatog zemljoposjednika Vandoulakisa.
Na proslavi sv. Konstantinosa i Eleni, Giorgis je melanholičan zbog uspomena na njegovu voljenu Eleni, koja bi inače na taj dan slavila svoj imendan. Njegove oči su pune suza. Sedam godina je prošlo i on je nije zaboravio. Forini i Marija plešu, dok se Antonisov novi prijatelj i radni kolega, Stefanos, divi Fontini i očigledno je zainteresovan za nju.

Anna sija od ljepote u njenoj cvjetnoj haljini i pleše pred svima puna samopouzdanja, karizme i šarma. Otvoreno flertuje sa Antonisom, a kada ostanu sami, strastveno se poljube. Ali dolazak jedna osobe drastično će promijeniti Annin život. Andreas Vandoulakis, privlačni zemljoposjednikov sin, dolazi u luksuznom autu. Lijepa brineta u cvjetnoj haljini privući će njegovu pažnju…

Popularno:

otok 8 epizoda, otok serija 8 epizoda, serija otok 8 epizoda, serija otok epizoda 8, grcka serija otok 20 epizoda, sadrzaj epizoda otok, otok serija 8, otok grčka serija epizode, otok epizoda 8, zadnja epizoda otok

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth