Otok serija 9 epizoda online besplatno

Otok serija 8 epizoda online besplatno

Andreas Vandoulakis šalje Antonisa da dostavi pismo Anni u kojem je poziva na večeru. Antonis, iako ljubomoran, daje joj pismo. Anna, kao i njena sestra i otac, presretna je zbog pozivnice . Giorgis i Anna posjećuju njihov luksuzni dom i upoznaju se sa njegovom porodicom. Andreasova majka je veoma prijatna i pristojna prema djevojci koja je osvojila srce njenog sina, a i prema Anninom ocu također. Alexandros Vandoulakis je veoma oprezan kada je u pitanju ova veza. Anna je oduševljena njihovim bogatsvom. Antonis je okrivljuje da je prodala dušu za bogatstvo. Ona ne mari za njegove optužbe i ošamari ga.

Doktor Kyritsis se ponovo pojavljuje na Spinalongi, i sa sobom donosi novu eksperimentalnu terapiju koja daje nadu stanovnicima otoka i veliku radost doktoru Lapakisu, koji se već godinama bori sa bolešću svojih pacijenata i manjkom sredstava. Stavros i Kalliopi priznaju Lapakisu da je Kalliopi hranila bebu svojim mlijekom i preklinje ga da im dopusti da zadrže svoju kćerku, umjesto da je daju na usvajanje. Doktor Lapakis razmatra situaciju sa Papadimitriouom, koji, nakon uzdržavanja, dopušta majci da zadrži bebu i napokon pristaje da čuva njihovu tajnu.

Dimitris, Electra i Fotis nastavljaju se nadati boljoj budućnosti sada kada je doktor Kyritsis došao, a on ih je uvjerio da su sve bliže pronalasku lijeka. Nažalost, Fotis, veselo ali i neposlušno dijete, neće dočekati taj dan. Bolest se proširila na njegove vitalne organe, nakon čega on umire. Cijeli otok tuguje zbog njegove smrti.

U Plaki, Anna djeluje kao da je napokon odlučila kako želi nastaviti živjeti svoj život…Ali nije svjesna da Andreasov otac odbija dati svoga sina kćerki ribara iz Plake.
Jedne noći, Evgeniju će napasti neko ko se odjednom pojavljuje iz tame…

Popularno:

serija otok 20 epizoda, serija otok broj epizoda, otok 9 epizoda, youtube serija otok, otok serija 9 epizoda, youtube otok serija, serija otok 9 epizoda, you tube otok serija, you tube serija otok, serije otok, otok serija 9, otok epizoda 9

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth