U ime ljubavi 88 epizoda za gledanje online

U ime ljubavi 88 epizoda

Diana zove Rafaela i kaže mu da dođe u kuću. Kaže mu da ju je Orlando istukao, ali ga zamoli da nikomu ništa ne govori. Rafael odlazi posjetiti Orlanda i predbaci mu zbog toga što je udario Dijanu. Njih dvojica umalo da se ne potuku, no ulazi Emiliano i upita ih što se događa. Rafael odlazi. Rufina priznaje ocu Mateu da zataškava groznu laž i da ne zna kako da zaustavi Carlotu i zaštiti Palomu. Otac Mateo kaže joj da mora razotkriti Carlotu. Orlando sazna da Angelica nema smještaj i ponudi joj kućicu u svom vrtu. Ona to s oduševljenjem prihvati. Poslije Angelica odlazi reći Camili kako je do toga došlo i kako između njih ne bi bilo više nesporazuma. Carlota čita u knjizi da svećenik koji postaje biskup, a nakon toga i kardinal ne smije imati potomke. Nakon toga odlazi u crkvu i provokativno se ponaša pred Cristobalom dok on služi misu.

Popularno:

larina izbira 82 del

Most Common Health Issues

Understanding common health concerns and what can be done to prevent or treat them can help you in reducing the stress you feel when it comes to your health. In this section we covered some of the most common health concerns for an easy information access.

Are You Feeling Tired All The Time? Check out Causes and Treatment for Feeling Week All The Time

Have You Ever Wondered What Dirty Thing Each Zodiac Sign Will Try In Bed? Find Out The Best Zodiac Lovers to Spice Up Your Sex Life

If You are Dealing With Small Penis. Check Out These Possible Solutions

Want to Stay Young? Prevent Aging and Discover The Ancient Secret of the Fountain of Youth